Onze klantenservice, hulp nodig?

De Livista klantervaring

één van onze sterkste punten - vinden wij althans - is onze klantenservice. We vinden het echt heel belangrijk dat klanten zich op hun gemak voelen wanneer ze een bestelling doen. Daarbij hoort dat wij klanten altijd snel en adequaat te woord staan indien ze vragen hebben. Die vragen kunnen altijd gesteld worden, zowel voor of ver na je bestelling.

Waarom is het zo belangrijk dat klantenservice goed geregeld is? Dat heeft twee redenen. 

  • Een snelle en heldere klantenservice schept vertrouwen. Klanten weten dat ze antwoord krijgen als ze problemen ervaren, en dat schept het vertrouwen dat ze met een juiste verkoper aan het handelen zijn. Dit is dan ook één van de redenen waarom wij het zo persoonlijk mogelijk maken door steeds één klantenservice medewerker te koppelen aan een klant, indien dat mogelijk is!
  • Problemen oplossen hoort bij iedere onderneming. Hoe erg je je best ook doet, er kan altijd iets mis gaan! Soms komt het voor dat een pakket zoek raakt. Andere keren komt het voor dat een artikel een productiefout heeft. Soms heb je zelf pech, en beschadig je het product per ongeluk. Maar je kan ook denken aan simpelere problemen. Soms weet je simpelweg niet hoe een product werkt of hoe je een van onze baden in elkaar zet. Juist daarom is heldere klantenservice zeer belangrijk, want problemen oplossen hoort ook bij het drijven van een merk!

Heb je vragen of opmerkingen over je bestelling of over ons merk? Laat dit ons altijd weten!

 

30 dagen bedenktijd

U heeft een hele maand om te beslissen of de Livista baden wat voor u zijn.

Gratis verzending

Binnen 48 uur gratis geleverd. Altijd.

24/7 Klantenservice

Moeite met het opzetten van uw bad? Mist u wat anders? Geen probleem! Onze klantenservice staat voor u klaar.