Retournering & Terugbetaling

Garantie

Alle baden worden standaard geleverd met 1 jaar fabrieksgarantie, in het geval van niet opblaasbare baden. Dit houdt in dat u gedurende deze tijd, in geval van gebreken, de baden kunt opsturen, zodat wij de baden kunnen repareren of u van een nieuw bad kunnen voorzien. Uitzonderingen zijn van toepassingen als de gebreken aan het product voortkomen uit  handelen van de klant. Daarbij, rust er op opblaasbare baden enkel de wettelijke garantie. 

Retouren

We hebben een retourbeleid van 30 dagen, wat betekent dat je na ontvangst van je artikel 30 dagen de tijd hebt om een ​​retour aan te vragen.

Om in aanmerking te komen voor een geldige retourzending, moet het artikel in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen, ongedragen of ongebruikt, met kaartjes en in de originele verpakking. U hebt ook de kassabon of het aankoopbewijs nodig.

Om een ​​retourzending te starten, kunt u contact met ons opnemen via ons mailadres. Houd er rekening mee dat retourzendingen naar het volgende adres moeten worden verzonden:

Van Salmstraat 15, Boxtel, 5281 RP, Nederland.

Als je retourzending wordt geaccepteerd, sturen we je een retourlabel en instructies over hoe en waar je je pakket naartoe moet sturen. Artikelen die naar ons worden teruggestuurd zonder eerst een retourverzoek te hebben ingediend, worden niet geaccepteerd. Houd er rekening mee dat als uw land van verblijf niet Nederland is, de verzending van uw goederen langer kan duren dan verwacht.

Voor eventuele retourvragen kunt u altijd contact met ons opnemen via ons mailadres.

Schade en problemen

Inspecteer uw bestelling na ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect of beschadigd is of als u het verkeerde artikel ontvangt, zodat we het probleem kunnen evalueren en het recht kunnen zetten.

Bepaalde soorten artikelen kunnen niet worden geretourneerd, zoals bederfelijke goederen (zoals voedsel, bloemen of planten), op maat gemaakte producten (zoals speciale bestellingen of gepersonaliseerde artikelen) en artikelen voor persoonlijke verzorging (zoals schoonheidsproducten). We accepteren ook geen retourzendingen als gevaarlijke materialen, ontvlambare vloeistoffen of gassen. Neem contact op als u vragen of opmerkingen heeft over uw specifieke item.

Helaas kunnen we geen retourzendingen accepteren van cadeaubonnen.

Uitwisselingen

De snelste manier om er zeker van te zijn dat u krijgt wat u wilt, is door het item dat u heeft te retourneren en zodra de retourzending is geaccepteerd, een afzonderlijke aankoop te doen voor het nieuwe item.

Europese Unie 14 dagen bedenktijd

Niettegenstaande het bovenstaande, als goederen naar een ander land dan Nederland binnen de Europese Unie worden verzonden, hebt u het recht om uw bestelling binnen 14 dagen te annuleren of te retourneren, om welke reden dan ook en zonder rechtvaardiging. Zoals hierboven vermeld, moet uw artikel zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het heeft ontvangen, ongedragen of ongebruikt, met kaartjes en in de originele verpakking. Je hebt ook de bon of het aankoopbewijs nodig.

Terugbetalingen

We zullen je op de hoogte stellen zodra we je retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd om je te laten weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Indien goedgekeurd, wordt u binnen 10 werkdagen automatisch terugbetaald via uw oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat uw bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling heeft verwerkt en geboekt.

Als er meer dan 15 werkdagen zijn verstreken sinds we uw retourzending hebben goedgekeurd, neem dan contact met ons op.

30 dagen bedenktijd

U heeft een hele maand om te beslissen of de Livista baden wat voor u zijn.

Gratis verzending

Binnen 48 uur gratis geleverd. Altijd.

24/7 Klantenservice

Moeite met het opzetten van uw bad? Mist u wat anders? Geen probleem! Onze klantenservice staat voor u klaar.